Alice in Wonderland is an upcoming fantasy-adventure film directed by Tim Burton. It is an extension to the Lewis Carroll novels Alice’s Adventures in Wonderland and Through the Looking-Glass. The film will use a [...]

Jennifer’s Body is a 2009 black comedy horror film written by Diablo Cody and directed by Karyn Kusama. The film stars Megan Fox, Amanda Seyfried, Adam Brody and Johnny Simmons and portrays a newly [...]

Sherlock Holmes is a 2009 film adaptation of Arthur Conan Doyle’s fictional character of the same name. The film was directed by Guy Ritchie and produced by Joel Silver, Lionel Wigram, Susan [...]

The Imaginarium of Doctor Parnassus is a 2009 fantasy film directed by Terry Gilliam and written by Gilliam and Charles McKeown. The film follows the leader of a travelling theatre troupe who, having made a deal [...]

Alice Harikalar Diyarında Megan Fox-Kana susadım Sherlock Holmes Nominated for Golden Globe The Imaginarium of Doctor Parnassus



BU FİLMİ İLK ÇIKTIĞINDAN BERİ HERHALDE EN AZ 20 KERE SEYRETMİŞİMDİR















FİLMDEN KARELER









Tür : Aksiyon / Komedi

Yönetmen :
Andrei Konchalovsky , Albert Magnoli

Senaryo :
Randy Feldman

Görüntü Yönetmeni :
Donald E. Thorin

Müzik :
Harold Faltermeyer

Yapım :
1989, ABD , 98 dk. !




FİLMİN KONUSU:


Los Angeles Polis Departmanı’nında narkotik polisleri olan Ray Tango ve Gabriel Cash, birbirleriyle rekabet halinde olan iki değerli kanun adamıdır.

Şehrin karanlık ve gaddar suç lordu Yves Perret, işlerine taş koydukları gerekçesiyle bu iki başarılı polisi bir cinayetle suçlanmalarını sağlayacak şekilde tuzağa düşürür.

Hapse giren iki kafadar onurlarını ve hayatlarını kurtarmak zorundadırlar. Ancak bu hiç kolay olmayacaktır.

Sovyetler Birliğin’nden Amerika’ya göç eden ünlü yönetmen Andrei Konchalovsky, bu filmle Hollywood’a adım atmış ancak, istediği kadar özgür olamadığı ve şartlara alışamadığı için projeyi yarıda bırakmıştı. Konchalovsky ‘nin yarım bıraktığı işi tamamlamak Albert Magnoli’ye düşmüştü.



HAYALET SEVGİLİLERİM -GHOST OF GIRLFRIENDS FİLMİ SİNEMASI ONLİNE İZLE SEYRET
IMDb:5,6
Yönetmen: Mark Waters
Senaryo: Scott Moore, Jon Lucas
Görüntü Yönetmeni: Daryn Okada
Müzik: Rolfe Kent
Türkçe Adı: Hayalet Sevgililerim
Gösterim Tarihi: 24 Temmuz 2009
Resmi Site: New Line Cinema
Yapım: 2009
Ülke: Amerika
Tür: Komedi, Romantik
Süre: 110 Dakika

Oyuncular: Matthew McConaughey (Connor Mead), Jennifer Garner (Jenny Perotti), Michael Douglas (Uncle Wayne), Emma Stone (Allison Vermeersh), Breckin Meyer (Paul), Lacey Chabert (Sra), Robert Forster (Sergeant Volkom), Anne Archer (Vonda Volkom), Daniel Sunjata (Brad), Noureen DeWulf (Melanie).

Bilgi: Ünlülerin fotoğrafçılığını yapan Connor Mead; özgürlük, eğlence ve kadın düşkünüdür. Sınır tanımayan Connor, sevgililerinden aynı anda konferans konuşması yaparken ayrılmaktan çekinmez, bunu yaparken yanında başka bir kadın olmasından da!

Connor’un kardeşi Paul’ün düğün arifesidir. Herkes, hatta Connor’un çocukluk arkadaşı ve onun cazibesinden tek etkilenmeyen kişi olan Jenny’de bu evliliği kutlamak için Paul’ün yanındayken o bunu sabote etmeye çalışır.
1.BÖLÜM


2.BÖLÜM

3.BÖLÜM

4.BÖLÜM


EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu





Orjina Adı: Public Enemies
Yönetmen : Michael Mann
Senaryo : Ronan Bennett , Ann Biderman , Michael Mann , Bryan Burrough (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Dante Spinotti , Elliot Goldenthal
Yapım : 2009, ABD
Tür : Dram / Suç
Gösterim Tarihi : 10 Temmuz 2009
Oyuncular: Johnny Depp (John Dillinger), Christian Bale (Melvin Purvis), Billy Crudup (J. Edgar Hoover), Marion Cotillard (Billie Frechette), Channing Tatum (Pretty Boy Floyd),Leelee Sobieski (Polly Hamilton), Emilie de Ravin (Anna Patzke)


Konusu:
Public Enemies 2009 yapımı film. Bryan Burrough’un Public Enemies: America’s Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI, 1933-43 isimli kitabından sinemaya uyarlanmıştır. Yönetmenliğini Michael Mann yapmıştır. 1930′larda Büyük Bunalım döneminde geçen filmde FBI ajanı Melvin Purvis’in o zamanın ünlü suçluları John Dillinger, Baby Face Nelson, ve Pretty Boy Floyd’u durdurmaya çalışması anlatılacaktır.


Suç draması Public Enemies’ın konusu Amerika’nın büyük bunalım yıllarında geçiyor ve FBI ajanı Melvin Purvis’in o dönemin en ünlü suçluları John Dillinger, Baby Face Nelson ve Pretty Boy Floyd’u cezaevine tıkma çabası üzerinde odaklanıyor. Filmde, FBI ajanı Purvis rolünde Christian Bale, Dillinger rolünde Johnny Depp oynadı.




1. BÖLÜM



@ Yahoo! Video

2. BÖLÜM



@ Yahoo! Video

3. BÖLÜM



@ Yahoo! Video

4. BÖLÜM



@ Yahoo! Video

5. BÖLÜM



@ Yahoo! Video

6. BÖLÜM



@ Yahoo! Video




Konusu : Alice Harikalar Diyarı’nda yeniden çevriminde güçlü kız imajı baz alınarak Tim Burton tarafından seyircinin karşısına çıkarılıyor. Linda Woolverton’ın çocuk romanından uyarlanan yapım 17 yaşındaki Alice’in sosyeteye tanıtım partisinde beyaz bir tavşanı takip ederek kendini harikalar diyarında bulmasıyla başlıyor. Aslında 10 sene öncesinde de ziyaret ettiği yeri ikinci ziyaretinde hatırlamıyor bile.

Harikalar Diyarı’nda Alice’i karşılayanlar arasında Mad Hatter karakterini canlandıran Johnny Depp de mevcut. Bu yapımda Johnny Depp ve Tim Burton yedinci kez bir araya geliyorlar. Yine Tim Burton’ın ayrılmaz oyuncu ekibinden, aynı zamanda eşi olan Helena Bonham Carter’da Kırmızı Kraliçeyi canlandırıyor. Sürpriz olarak ise oyuncu kadrosunda 2009 Oscar ödül töreninde En iyi Kadın Oyuncu Oscar’ına aday gösterilen Anna Hataway de mevcut.

Sinemalar.com Puanı:7.9/10
IMDB Puanı:6.8/10
Yapım:2010 ~ ABD
Tür:3 Boyutlu, Aile, Fantastik, Macera
Yönetmen:Tim Burton
Senaryo:Linda Woolverton
Senaryo (Kitap):Lewis Carroll
Yapımcı:Tim Burton, Richard D. Zanuck, Joe Roth, Suzanne Todd, Jennifer Todd
Görüntü Yönetmeni:Dariusz Wolski
Müzik:Avril Lavigne, Danny Elfman, Tokio Hotel
Süre:1 saat 48 dk
Gösterim Tarihi:05 Mart 2010 (Türkiye)

Oyuncular:Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Alan Rickman, Michael Sheen
ALICE HARİKALAR DİYARINDA filmini izle, ALICE HARİKALAR DİYARINDA türkçe dublaj, ALICE HARİKALAR DİYARINDA full izle, ALICE HARİKALAR DİYARINDA indirmeden izle, fantastik filmler, ALICE HARİKALAR DİYARINDA 2010





 
Copyright 2010 ONLİNE FİLM SEYREDİN