Alice in Wonderland is an upcoming fantasy-adventure film directed by Tim Burton. It is an extension to the Lewis Carroll novels Alice’s Adventures in Wonderland and Through the Looking-Glass. The film will use a [...]

Jennifer’s Body is a 2009 black comedy horror film written by Diablo Cody and directed by Karyn Kusama. The film stars Megan Fox, Amanda Seyfried, Adam Brody and Johnny Simmons and portrays a newly [...]

Sherlock Holmes is a 2009 film adaptation of Arthur Conan Doyle’s fictional character of the same name. The film was directed by Guy Ritchie and produced by Joel Silver, Lionel Wigram, Susan [...]

The Imaginarium of Doctor Parnassus is a 2009 fantasy film directed by Terry Gilliam and written by Gilliam and Charles McKeown. The film follows the leader of a travelling theatre troupe who, having made a deal [...]

Alice Harikalar Diyarında Megan Fox-Kana susadım Sherlock Holmes Nominated for Golden Globe The Imaginarium of Doctor Parnassus

CD 1





CD 2





CD 3










Konusu:

Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım' yanlışkla tutuklanıp, derdini anlatamadan yıllarca cezaevinde kalmak zorunda bırakılan bir adamın öyküsüdür. Evli ve bir çocuk babası olan Erdem (Vural Çelik), hayatını kuaförlük yaparak kazanmaktadır. Bir gün asker arkadaşı Ahmet'le (Hakan Yılmaz) karşılaşan Erdem, onunla bir çay bahçesine gitmeye söz verir. Ne var ki Ahmet bir uyuşturucu satıcısıdır ve telefonları dinlenmektedir. Ahmet'le ortak çalıştığı şüphesiyle narkotik şube polisleri tarafından tutuklanan Erdem suçsuz olduğunu anlatmaya çalışsa da karısı dahil olmak üzere kimseyi inandıramaz. Bu arada Erdem'in hapishaneye düşmesi Eşi Ayşen (Yasemin Çonka) tarafından küçük oğlu Ali'den (Okan Tangücü) saklanır. Uzay savaşlarını çok seven Ali babasının dünyayı uzaylıların saldırısından kurtarmak üzere seçilmiş bir komutan olduğunu sanmaktadır. Bu oyuna zamanla bütün koğuş destek olacaktır. Erdem'in bu koğuştaki misafirliği ise o kadar çabuk bitmeyecektir.

CD 1




CD 2




CD 3





CD 4










Sıfır Dediğimde

Gösterim Tarihi: 2 Kasım 2007
Yönetmen:Gökhan Yorgancıgil
Oyuncular: Damla Tokel, Görkem Yeltan, Oktay Kaynarca, Hazım Körmükçü
Senaryo: Sekans Senaryo Grubu
Müzik: Volkan TopsakalGörüntü
Yön: Doğan Sarıgüzel
Tür: Dram - Gizem - Psikolojik

Süre: 98 Dk.
Yapım Yılı: 2007
Ülke: Türkiye
Dağıtımcı: Best Line Pictures

Aslı, Güzel Sanatlar Fakültesinde Resim bölümünde son sınıf öğrencisidir. Okulun sonlarına doğru birgün, çok sevdiği bir hocasından antika değerinde eski tarihli orijinal bir kitap ödünç alır. Kitabın da içinde olduğu çantasını o gün kaybeder. Ancak çantasını nerede ve nasıl kaybetmiş olabileceği hakkında en ufak birşey hatırlamamaktadır. En yakın arkadaşı, tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Nevin, kitabı nasıl kaybettiğini hatırlamaya çalışırken gittikçe bunalıma sürüklenen Aslı’yı bir psikiyatriste götürür. Psikiyatrist dr. Melih rijit bilimsel fikirleri olan bir bilimadamıdır. Aslı’yı görür görmez teşhisini yapar: Dissosiyatif Amnezi. Ve bu tanıya en iyi cevap veren tedaviyi uygulamak ister. Hipnoz… Aslı başlangıçta çekinse de hipnoz olmayı kabul eder.
Melih, böylece Aslı’yı hipnoz seansı içinde, kitabı kaybettiği güne geri gönderir. Aslı o gün yaşadıklarını, zihninde tekrar yaşar. Kitabı bir telefon kulübesinde kaybettiği ortaya çıkar. Gizemli konulara meraklı olan Nevin’in ısrarları ve Melih’in, Aslı’nın bir başka psikiyatrik rahatsızlığı olup olmadığını anlamak istemesi, Melih’in hipnoz senasına değişik bir yön vermesine sebep olur: Aslı’yı telefon kulübesinin önünde bekletir ve çantasını kimin aldığını gözlemlemesini ister. Telefon kulübesinde bekleyen Aslı, kısa bir süre sonra yaşlı bir kadının çantayı farkedip, alıp ve uzaklaştığını görür. Melih, Aslı’ya telkin eder: “Yaşlı kadını takip et”. Aslı takip ederken ve gördüklerini seansı takip eden Melih ve Nevin’e anlatırken, birden, korku içinde irkilir. Hipnoz dünyasının içinde tanımadığı birisi tarafından gözetlenmektedir. Dehşet içinde kalan Aslı, aceleyle
uyandırılır.

CD 1




CD 2




CD 3






Tür : Korku
Gösterim Tarihi : 16 Kasım 2007
Yönetmen : Alper Mestçi
Senaryo : Alper Mestçi
Görüntü Yönetmeni : Feza Çaldıran
Müzik : Reşit Özdamla
Yapım : 2007, Türkiye



Birbirlerine büyük bir aşkla bağlı olan Suat ve Nurcan, yaşadıkları köyde mutlu bir yaşam sürmektedirler. Herkesin gıpta ile izledikleri aşklarını artık evlilikle taçlandırma zamanları gelmiştir. Fakat mutlu çiftin bu kararı alması ile başlarına büyük bir bela musallat olur.

Başka dünyalardan gelen bir varlık, çevrelerinde açıklaması imkansız olaylara neden olacak ve çiftin tüm yaşamını etkileyecektir. Artık ne yaşamları ne de aşkları eskisi gibi huzur dolu değildir.

CD 1



CD 2










Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 14 Eylül 2007
Yönetmen : Milos Forman
Senaryo : Milos Forman , Jean-Claude Carrière
Görüntü Yönetmeni : Javier Aguirresarobe
Müzik : Varhan Orchestrovich Bauer , Jose Nieto
Yapım : 2007, İspanya , 114 dk.


Lorenzo, 1700'lerin sonunda İspanya'nın en ünlü ressamı olarak Kral IV Carlos'un himayesinde sanatının en başarılı eserlerini vermektedir.

İlham perisi olarak kabul ettiği güzeller güzeli Inés, Engizisyon Mahkemesi ve bu mahkemenin kararlarına gizliden gizliye etkide bulunan rahip Lorenzo tarafından ahlaksızlık ve toplum değerlerine karşı gelmekle suçlanınca Goya, Inés'in bağışlanması için büyük bir savaş verecektir.

Güzel Inés'i mahkumiyetten, işkenceden ve ölüme terkedilmekten kurtaramasa da, 20 yıl sonra Fransızlar Engizisyonu kaldırıp mehkumlar serbest bırakılınca, Goya, Lorenzo ve Inés arasındaki asıl hesaplaşma o zaman başlayacaktır.

Sinema tarihinin unutulmaz filmleri Guguk Kuşu, Hair ve Amadeus gibi filmlere imza atmış Milos Forman imzalı Goya's Ghosts, Javier Bardem, Natalie Portman, Stellan Skarsgård gibi güçlü isimlerden oluşan kadrosu ile de dikkat çekiyor.

CD 1




CD 2









Fantastik Dörtlü:Gümüs Sörfcünün Dönüsü


Yapım : 2007, ABD / Almanya
Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Gerilim / Macera
Yönetmen : Tim Story
Senaryo : Don Payne, Mark Frost
Oyuncular : Doug Jones, Ioan Gruffudd, Julian McMahon, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis
Yapımcı : Avi Arad, Michael Barnathan
Görüntü Yönetmeni : Larry Blanford
Müzik : John Ottman
Süre : 1 saat, 32 dk.
Gösterim Tarihi : 17 Ağustos 2007

Kendinizi bitmek bilmeyen aksiyona ve eğlenceye hazırlayın! Görünmez
kadın Sue Storm ve Bay fantastik Dr. Reed Richards evlilik planları
yapıyorlardı. Ancak gizemli uzaylı Silver Sufer(gümüş kayakçı) tüm
işleri berbat eder ve dünyanın yaklaşan felaketini duyurur. Zaman
daralırken, Fantastik Dörtlü kötü Dr Doom karşısında dünyayı kurtarmak
için biraraya gelir!

CD 1




CD 2



CD 3



CD 4











Yönetmen: Murat Şeker
Senaryo: Murat Dişli
Oyuncular: Sarp Apak, Gürgen Öz, Tuba Ünsal, Tuğçe ERSOY, Turgay Tanülkü
Orijinal Adı: Plajda
Yapımcı Firma: Plato Film
Tür: Gençlik, Komedi
Dağıtıcı Firma: Kenda Film
Vizyon Tarihi: 29.02.2008

Konu:

İki kafadar olan Cem ve Ali dj'lik yaptıkları bir partide mafya hesaplaşmasının ortasında kalırlar. Ne yapacaklarını bilemeyen ikili kostüm odasinda buldukları kadın kıyafetlerini giyerek olaydan yırtmaya çalışırlar. Ama mafyanın sapık elemanı onları alıp bir tatil köyünde alıkoyar ve ikili bir anda kendilerini bir otelde animatör olarakbuluverir. Otelden kaçma girişimlerinin ilkinde güzellik yarışması için otele gelen 20 kızı gören ikili donakalır. Cennette bile bulmayacakları ortamdan uzaklaşmak istemezler. Ama kız tavlamak da kadın kılığında yaşamak da zordur. İkinci kez otelden kaçma girişimlerinde ise güzellik yarışmasını takip için otele gelen televizyon ekibinden Cansu ve Ebru'ya görür görmez aşık olan ikili yine otelde kalır. Bu arada mafya da otele gelir. Bir yanda sürekli kılık değiştirip kızları tavlamaya çalışan Cem ve Ali bir yanda güzellik yarışması diğer yanda ise tehlikeli bir mafya otelin altını üztünü getirir.






TAM EKRAN SEYRETMEK İÇİN TIKLA






PROPAGANDA

BAŞROLLERİNİ KEMAL SUNAL, METİN AKPINAR, MELTEM CUMBUL VE RAFET EL ROMAN'IN PAYLAŞTIĞI MUHTEŞEM BİR FİLM.

MÜZİĞİ SEZEN AKSU'YA AİT

Yıl 1948. Doğup büyüdüğü sınır kasabası Hisli Hisar'a Gümrük Muhafaza Müdürü olarak atanan Mehdi'nin, kasabanın ortasına sınır telleri çektirmesiyle birlikte, çocukluk arkadaşı ve can dostu sıhhiyeci Rahim ile ilişkisi tuzla buz olur. Bu arada Mehdi'nin oğlu Adem ile Rahim'in kızı Filiz arasındaki tutkulu aşk, aralarından geçen sınır çizgisi nedeniyle iyice imkansızlaşır.

Arkadaşlıkla, bürokrasi arasında çelişkinin anlatıldığı bir film





TAM EKRAN SEYRETMEK İÇİN TIKLA









Fas'in uçsuz bucaksız çöllerinde patlayan tek el silah sesi, üç kıtadaki dört farklı ailenin yaşamını derinden etkileyecek olaylar zincirinin fitilini ateşler. Bu olaydan etkilenenler arasında Fas'ta turistik gezi yaparken ölüm kalım mücadelesi yaşamak zorunda kalan Amerikalı karı-koca, kazayla işledikleri suç yüzünden başı derde giren iki Faslı çocuk, Amerikalı iki küçük çocukla Meksika sınırını yasadışı yollardan aşan Meksikalı çocuk bakıcısı ve Tokyo'da babası polis tarafından aranan asi ruhlu sağır Japon genç kız vardır. Birbiriyle çatışma halindeki kültürlerin ve uçsuz bucaksız mesafelerin ayırdığı dört farklı insan grubu, izolasyon, keder ve üzüntü duygularının eşlik ettiği paylaşılmış kadere doğru hızla yol almaya başlayacaklardır.
Bu olayı izleyen birkaç günlük süre içerisinde korku ve karmaşanın en uç noktalarında gezinirken kaybolma duygusunun –çölde kaybolma, dünyada kaybolma, kendi benliğinde kaybolma- başdöndürücü etkisiyle yüzleşirken aynı zamanda da bağlılık ve sevgi gibi duyguların derinlikleriyle tanışırlar.




TAM EKRAN SEYRETMEK İÇİN TIKLA









Tür : Gerilim / Dram / Tarihi
Gösterim Tarihi : 23 Şubat 2007
Yönetmen : Kevin Macdonald
Senaryo : Jeremy Brock , Peter Morgan , Giles Foden (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Anthony Dod Mantle
Müzik : Alex Heffes
Yapım : 2006, İngiltere , 121 dk.


Oyuncular

Forest Whitaker (Idi Amin) , James McAvoy (Nicholas Garrigan) , Kerry Washington (Kay Amin) , Gillian Anderson (Sarah Merrit) , Simon McBurney (Nigel Stone) , David Oyelowo (Dr. Junju) , Adam Kotz (Dr. Merrit) , Barbara Rafferty (Mrs. Garrigan)

Idi Amin’in Uganda’sı ile ilgili neler biliyorsunuz? Dünyanın tanıdığı en vahşi diktatörlerden bir olan Idi Amin’in Uganda’sı ile bizleri tanıştıran film, insanlık tarihinin karanlık sayfalarından birine kamerasını çeviriyor.

Tıbbi bir misyonla Uganda’ya gelen genç doktor Nicholas Garrigan, bu uzak ve çok da fazla tanımadığı ülkeye doğru yola çıktığında oldukça idealist düşüncelerle yüklüdür. Fakat bu düşüncelerinin yerini büyük bir karanlığın alması uzun sürmez. Son derece katı ve barbar bir yönetim şekli yürüten Idi Amin’in emirleri altında, hareket sınırları oldukça dardır.

Garrigan’ın kriz anlarında soğukkanlı ve başarılı çalışmalar yürüttüğünü farkeden Idi Amin, kendisini özel doktoru ve kısa zamanda da en yakın arkadaşı olarak seçer. İlk zamanlar bunun onurunu yaşasa da Garrigan’ın, nasıl bir barbarlığın parçası yapılmak istendiğini anlaması uzun sürmeyecektir. Ama yanlışlardan geri dönüş, sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Altın Küre’de En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kimseye bırakmayan Forest Whitaker’in muhteşem oyunculuğu ile inanılmaz bir gerçeklik kattığı film, katıldığı pek çok festivalden de ödüllerle döndü. Sırada ise Oscar var!

CD 1



CD 2



CD 3



CD 4



CD 5








Senaryoda, klasik Çin romanı "Batıya Yolculuk"tan esinlenilmiş. İki önemli ismi biraraya getiren filmde Jet Li Maymun Kral’ı ve sessiz bir rahibi oynarken, Jackie Chan ise, T’sa-Ho adlı başka bir rahibi canlandırıyor.

Bu destansı aksiyon-macera masalında, Boston’lu genç delikanlı Jason Tripitikas hayatta yaşadığı en zorlu, onu eski Çin’e geri götüren, sayısız Yeşim Savaşçısı, şeytani Yeşim Savaş Lordu ve pişmanlık duymayan, vicdanı olmayan boyuneğmez Beyaz Saçlı Kadın İblis’le yüzleştiği bir yolculukla karşılaşıyor. Son olarak da, Jason bir intikam savaşçısı olan kadınla ilk aşk deneyimini yaşıyor.


Uzakdoğu dövüş sanatlarının iki büyük ismini Jackie Chan ve Jet Li’yi bir araya getiren “Yasak Krallık-Forbidden Kingddom” olağanüstü görselliği ve şaşırtıcı dövüş sahneleriyle izleyiciyi etkileyen iddialı bir film. Film klasik Çin romanı “Batıya Yolculuk”tan esinlenilmiş.


Kışın gökmavisi sisinde, yalnız bir figür çömelir ve hipnotize eden bir şekilde, şiirsel bir güzellikte hareket eder. Maymun Kral olarak da bilinen Büyük Bilge, makak maymunları tarafından dikkatli bir şekilde izlenirken, asasıyla ustaca havayı kesmektedir. Aniden pek çok Yeşim Savaşçısı ona saldırır, ama o usta bir şekilde savaşçıları teker teker dağıtırken, maymunlar da bu dövüşe çığlıklar atarak şahit olurlar.

Günümüzde, 17 yaşındaki Jason Tripitikas’ın yatak odası film yıldızları ve uzakdoğu dövüş sanatı kahramanlarının posterleriyle kaplıdır. Bir kungfu fanatiği olarak, Jason sürekli Maymun Kralı rüyasında görmekte ve sık sık, ucuz kungfu DVD’leri almak için Yaşlı Sekme adındaki gizemli bir kör adamın işlettiği tefeci dükkanına gitmektedir. Bir gün dükkanda tesadüfen, ucuna bronz bir maymun figürü işlenmiş, 1m80 uzunluğunda, tıpkı rüyalarında Büyük Bilge’nin kulladığına benzeyen bir asa bulur. Yaşlı Sekme ona asanın, 100 yıl önce büyükbabası dükkanın açtığından beri orada olduğunu ve satılık olmadığını; bir adamın gelip, onu gerçek sahibine götürmesi gerektiğini ama hiç gelmediğini söyler.

Daha sonra, bazı sokak çetesi üyeleri Jason’ın yaklaşıp, onu Yaşlı Sekme’nin dükkanı soymalarına yardım etmesi için zorlarlar. Yaşlı Sekme çete üyelerinden olan Lupo tarafından vurulur. Yere düşmeden önce, asayı Jason’a emanet eder ve onu gerçek sahibine vermesi için ısrar eder. Arka sokakta, Lupo Jason’ı olanları polise anlatmaması için tehdit eder. Jason hayatını kurtarmak için kaçarken, asayı sıkıca tutmuş bir şekilde çatıdan düşer.

Kendine geldiğinde, asayla birlikte eski Çin’deki bir köye geri gittiğini fark eder. Kalabalık bir Yeşim Savaşçıları grubuyla başı derde girince, Lu Yan ismindeki sarhoş bir adam Sarhoş Kungfu Yumruğuyla askerleri dağıtarak Jason’ı kurtarır.

500 yıl önce, Büyük Bilge savaşta o kadar inanılmazdır ki, Yeşim İmparator onu sarayına davet eder. Sarayın bahçesinde düzenlenen Şeftali Ziyafeti’nde, saygısız Büyük Bilge Yeşim Savaş Lordu’yla alay eder. Öfkeden çılgına dönen Savaş Lordu Büyük Bilge’ye meydan okuyarak onu düelloya davet eder ve asasını indirmesi için onu tuzağa düşürüp taştan bir heykele dönüştürür. Dövüşün ortasında, asa Beş Öge Dağı’na fırlatılır ve kaybolur.

Asayı tanıyan Lu Yan, bir kehanete göre, Jason’ın asayı Beş Öge Dağı’na götürerek Büyük Bilge’yi özgür bırakması ve kehaneti yerine getirmesi gerektiğine inanmaktadır. Jason ancak ondan sonra evine dönebilecektir.

Asanın peşinden gelen Yeşim Savaşçıları tarafından takip edilen ve kendini savunamayan Jason, Lu Yan’ın koruması altına girmeyi talep eder. Yolda, kötü Savaş Lordu tarafından öldürülen anne babasının öcünü almak için ölümcül oklarla donanmış bir genç kız olan Altın Serçe’yle karşılaşırlar. Altın Serçe de onlara katılır. Bu arada Jason, Lu Yan’ın eğitimi altında kungfu eğitimine başlar.

Bu sırada, Yeşim Savaş Lordu asayı tekrar ele geçirmek ve onun Büyük Bilge’ye ulaşmasını önlemek için azılı bir katil olan Beyaz Saçlı İblis’ten yardım ister.

Bir gün, seyyahlar beyaz bir atın üzerindeki bir figürle karşılaşırlar. Bu, asayı onlardan almaya kalkan Sessiz Keşiş’tir. Lu Yan ve Sessiz Keşiş’in düelloya tutuşmasından sonra, aslında Sessiz Keşiş’in amacının da Büyük Bilge’yi kurtarmak olduğunu fark eder ve güçlerini birleştirmeye karar verirler.

Zaman geçer, mevsimler değişir. Jason Lu Yan ve Sessiz Keşiş’in eğitmenlikleri altında eğitimine devam eder. Seyyahlar ilerlerken, aniden uğursuz Beyaz Saçlı İblis’le karşılaşırlar. İblis onlardan, Yeşim Savaş Lordu’ndan ölümsüzlük iksirini alabilmek için asayı kendisine vermelerini ister. Kavgaya tutuşurlar, seyyahlar asayla kaçmayı başarsalar bile, Lu Yan sırtından zehirli bir okla yaralanır.

Seyyahlar Lu Yan’ı bir tapınağa götürürler ama o ölmektedir. Jason Lu Yan’ı kurtarmak için ölümsüzlük iksirini saraydan bulup getirmeyi ister ama Sessiz Keşiş bunu reddeder ve asayı geri götürme görevlerinin bir adamın hayatından çok daha önemli olduğunu söyler. O gece Jason, Yeşim Savaş Lordu’yla sarayında karşılaşmak üzere gizlice oradan ayrılır ve Beyaz Saçlı İblis tarafından yakalanır. Düzenbaz Savaş Lordu kazananın iksire sahip olacağını söylerek düelloya tutuşmalarını ister.

Acımasız bir dövüşten sonra, Jason asayı Savaş Lordu’na karşı kaybeder ve İblis tarafından yenilir. Tam bir nöbetçi tarafından başı vurulacakken, Altın Serçe ve Sessiz Keşiş zamanında gelip onu kurtarırlar. Asayı yok etmeye kararlı olan Savaş Lordu, onu Üç Harfli Sekiz Fırını’na atar. Ancak, Sessiz Keşiş, yerçekimine meydan okuyan bir kurtarış yapmak için fırının içine atlar. Öfkenden kuduran Savaş Lordu ve Sessiz Keşiş asayı ele geçirmek için dövüşmeye devam ederler.

Bu sırada, Beyaz Saçlı İblis tahta yerleştirilmiş olan iksirin peşinden gider. Jason ve Altın Serçe onu durdurmaya çalışırlar ama onun hünerlerine erişemediklerinden, hayatlarını kurtarmak için umutsuzca onunla ve askerlerle savaşırlar. Birdenbire, asalarla donanmış 13 tapınak keşişi onların yardımına koşar. İksir şişesini sağlama almayı ve onu bir sedyede taşıdıkları kişiye, Lu Yan’a vermeyi başarırlar.

Sarhoşluk sersemliğindeyken, Lu Yan ve keşişler Beyaz Saçlı İblis’e ve nöbetçilere saldırırlar. Lu Yan İblis’i yener ve Beş Öge Dağı’na atarak öldürür.

Bu sefer, asayı alan Sessiz Keşiş Maymun Kral’ın taştan heykeline ulaşma girişiminde bulunur. İstemeden, Savaş Lordu tarafından asadan ayrılır ama düşmeden önce asayı Jason’a vermeyi başarır. Jason asayı taş heykele fırlatır ve onu bin parçaya böler. Kör edici beyaz bir ışık patlaması Maymun Kral’ı eski haline döndürür. Jason Büyük Bilge’yi uyandırdığını fark eder.

Savaş Lordu Maymun Kral’a karşı sürpriz bir saldırıda bulunur ama çabucak yoldan çıkar ve yere savrulur. Altın Serçe anne ve babasının ölümünün öcünü almak için Savaş Lordu’nun önüne atlar ama ondan ölümcül bir soluk alır. Savaş Lordu’yla Maymun Kral arasında acımasız bir dövüş devam etmektedir. Savaş Lordu Jason’ın yanına fırtlatıldığında, Altın Serçe’nin yeşim okuyla kötü adamın hayatına son verir.

Yeşim İmparator gökyüzünden gelir ve kötü sonucu inceler. Maymun Kral’a, cezasını tamamladığını ve artık aydınlanma yazıtlarını bulmak için yolculuğa liderlik etmesi gerektiğini söyler. Lu Yan’a gelince, İmparator onu Sekizinci Ölümsüz olarak ilan eder. Maymun Kral güçlerini ve asasını kullanarak Jason’ı evine gönderir.

Jason şehirdeki bir ara sokakta uyanır, etrafı çöple çevrilidir. Lupo’ya ve çetesine karşı durarak, yeni bulduğu güç ve güvenle kendini savunur. Jason, doğan güne karşı dairesinin çatısında kungfu egzersizleri yaparken, savaşçının yolundan gitmeye ve kendi gerçeğini bulmaya hazırdır.

Yönetmen: Rob Minkoff
Oyuncular: Jet Li, Jackie Chan, Michael Angarano, Collin Chou, Yifei Liu, Bingbing Li, Morgan Benoit
Senaryo: John Fusco
Tür: Aksiyon, Komedi, Macera
Dil: Altyazılı
Süre: 113 dk.
Web Sitesi: http://www.forbiddenkingdommovie.com/

CD 1




CD 2








Yapım :2008, ABD
Tür :Komedi / Romantik
Yönetmen :Tom Putnam
Senaryo :Heidi Ferrer
Oyuncular :Paris Hilton, Joel Moore, Christine Lakin, Adam Kulbersh, Johann Urb, Alessandra Daniele, Samantha Bailey, Erin Cardillo
Yapımcı :Myles Nestel, Victoria Nevinny, Neal Ramer, Hadeel Reda
Görüntü Yönetmeni :Alex Vendler
Müzik David E. Russo



Dağıtım :UIP Filmcilik
Süre :1 saat, 30 dk.
Gösterim Tarihi :2 Mayıs 2008

Özet
İlkokul yıllarından beri Cristabel’in sevgilisi olma isteğiyle yanıp tutuşan talihsiz Nate Cooper’ın (Joel David Moore), hayallerinin gerçek olmasının tek bir yolu vardır. Erkeklerin kendisinden bucak bucak kaçtığı June’a acele bir erkek arkadaş bulmak zorundadır. Bunu başaramadığı takdirde hayallerinin kızını elde etme şansı sıfırlanacaktır. June artılarından çok eksileri olan, evde kalmış, hiçbir erkeğin kendisiyle ilgilenmediği bir kızkurusu olduğundan ona gönüllü bir partner ayarlamak ve bulmak dünyanın en güç ve en zorlu görevidir. Nate aşkı uğruna imkansızı başarmayı deneyecektir.









Açıklama: Süper Ot - How High - Komedi filmi
Filminin Konusu : İki ahbapçavuş, kullandıkları bir tür uyuşturucu sayesinde zekalarını geçici olarak yükseltmeyi başarırlar. Bu otun etkisindeyken gösterdikleri performans sonucu Harvard üniversitesine girerler. Ancak otun etkileri kaybolduktan sonra düşük zeka seviyeleriyle başbaşa kalırlar..
Yönetmen : Jesse Dylan
Senaryo : Dustin Abraham
Oyuncular : Redman (I) , Method Man
Görüntü Yönetmeni : Francis Kenny
Süre : 1 saat, 36 dk. Tür : Komedi

CD 1




CD 2





CD 3











Başlık: THE FLOCK - 2008
Açıklama: Yıllarca cinsel suç işleyenleri yakalamaya çalışmakla ruhunda derin yaralar açılmış paranoyak ajan (Richard Gere), bir yandan ajandasındaki suçlulardan biri tarafından kaçırıldığına emin olduğu bir kızı bulmaya çalışırken, bir yandan da kendi iç dünyasına karşı savaş vermektedir. Gere’ın yanında çaylak olarak çalışmakta olan Claire Danes, bir yandan işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmeye, bir yandan da üstü olan ajanı kanunun ve tabi ki aklı selimliğin yanında tutmaya çalışmaktadır.

CD 1



CD 2




CD 3











Yapım :
2008, ABD
Tür :
Dram / Polisiye / Suç
Yönetmen :
David Ayer
Senaryo :
James Ellroy, Kurt Wimmer, Jamie Moss
Oyuncular :
Keanu Reeves, Naomie Harris, Jay Mohr, Amaury Nolasco
Yapımcı :
Erwin Stoff, Lucas Foster, Alexandra Milchan
Görüntü Yönetmeni :
Gabriel Beristain
Müzik :
Graeme Revell
Süre :
1 saat, 47 dk.
Gösterim Tarihi :
11 Nisan 2008

Ludlow kendi dünyası ile sokaklar arasındaki uçurumu hiçbir zaman aşmamış kıdemli bir polistir. Ancak karısını kaybettikten sonra hayatı keyifsiz, karanlık ve ölümcül bir hâl alacaktır. Görev aldığı polis departmanında yozlaşmaları fark eden Ludlow, partnerinin ölümü ile ilgili dosyada araştırma yaparken, tüm hayatını adadığı ve kendisinin de içinde bulunduğu teşkilâta başkaldırmak zorunda kalır.

CD 1




CD 2










Tür : Aksiyon / Macera
Gösterim Tarihi : 15 Mart 2008 {Avrupa/Türkiyede Vizyon Tarihi Belli Değil}
Yönetmen : Pascal Caubet
Senaryo : Pascal Caubet
Görüntü Yönetmeni : Maxime Lemaitre
Yapım : 2008, ABD / Hong Kong / France 105 Dk.
Oyuncular : DMX, Michael Madsen, Pascal Caubet, Bettina Antoni, David Carradine, Paul Sorvino, Mónica Cruz, Kwong Leung Wong, Tony D'Amario, Steven Eng

CD 1



CD 2









Yönetmen
Jimmy Hayward

Yapım : 2008
Ülke : Amerika
Tür : Animation
Süre : 88 dakika

Oyuncular
Jim Carrey, Horton (voice)
Steve Carell, The Mayor of Whoville (voice)
Carol Burnett, Kangaroo (voice)
Will Arnett, Vlad (voice)
Seth Rogen, Morton (voice)
Dan Fogler, Councilman / Yummo Wickersham (voice)
Isla Fisher, Dr. Mary Lou Larue (voice)
Jonah Hill, Tommy (voice)
Amy Poehler, Sally O\'Malley (voice)
Jaime Pressly, Mrs. Quilligan (voice)


KONU :Hayali bir karakter olan fil Horton’un (Carrey) havada uçuşan bir toz zerreciğinin içinden gelen belli belirsiz duyulabilen cılız bir yardım çağrısını duyması ile başlıyor.
br>Horton filmin başlarında o küçücük zerreciğin içerisinde Who-ville adında koskocaman bir şehir bulunduğundan ve bu şehrin kendisi gibi mikroskopik boyutlarındaki halkından (Whos) ve şehrin yönetimini elinde bulunduran belediye başkanı Mayor (Carell)’dan habersizdir.

Komşuları tarafından alay konusu olan ve tehdit edilen Horton tüm bu eleştirilere kulaklarını tıkayarak bu cılız sesi dinler ve zerreciği kurtarmaya karar verir. Çünkü “Her ne kadar küçük olursa olsun, insan insandır” O’nun için...

Horton’un bu tavrı hem çok basit hem de çok derin anlamlıdır. Kendisiyle dalga geçen ve aklını kaçırdığından şüphelenen arkadaşlarına söylediği şu söz aslında O’nu özetlemektedir:
Uzayın derinliklerinde bir yerlerden, şimdi yaşadığımız yere bakarsanız, aslında bizim de bir zerrecik gibi göründüğümüzü anlarsınız...

Horton’un parolası şudur: “Bir fil yüzde yüz sadıktır...

Horton hiçbir zaman Who-ville şehrinin içinde bulunduğu zerreciğe yeni bir ev ve yer bulma görevini unutmayacak kadar sadık ve vefakardır...






SHROOMS

KONU:

Bir grup Amerikalı genç macera yaşamak için İrlanda’ya giderler. Sihirli mantarları yedikten sonra işler ters gider ve gençler korkutucu imgelemler görmeye başlar. Fakat bu imgelerin gerçek mi hayal gücü mü olduğundan emin değillerdir.

CD 1




CD 2





CD 3








Yapım : ABD
Tür : Gerilim / Suç
Yönetmen : Todd Robinson

Senaryo : Todd Robinson
Oyuncular : James Gandolfini, John Travolta, Laura Dern, Jared Leto, Salma Hayek, Scott Caan
Yapımcı : Boaz Davidson, Holly Wiersma
Görüntü Yönetmeni : Peter Levy
Müzik : Mychael Danna
Süre : 1 saat, 48 dk.

KONU:
Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, 1940' larda Lonely Hearts Killer olarak tanınan amerikalı seri katillerin peşinde olan iki dedektifin yaşadıkları anlatılıyor. Cinayet dedektiflerini Travolta ve Gondolfini canlandırıyor. Salma Hayek güzelliyle izleyicileri büyülüyor.

CD 1





CD 2





CD 3







YUMURTA


Şehir hayatı ile doğup büyüdüğü kasaba arasında sıkışıp kalmış bir karakter, Yusuf... On beş yıl evvel terkedip İstanbul'a geldiği kasabadan, sadece fiziksel olarak değil menen de uzaklaşmış olan Yusuf, İstanbul'da kendisine sıfırdan bir yaşam kurmak istemiştir.


Şiire gönül vermiş bir yazar olarak Bal ismindeki ilk şiir kitabının küçük bir çevre dışında kimse tarafından dikkat çekmemiş olması, bütün hayallerini ve beklentilerini baltalamıştır. Artık bir parçası olduğu sahaf dükkanı da batma noktasına gelince İstanbul'daki yaşamın da başına yıkılmak üzere olduğunu kabul etme noktasına gelir. Tam bu dönemde annesinin ölüm haberi ile unutmak istediği kasabaya yeniden dönmek zorunda kalacaktır. Ama bu sefer, kasabada onu farklı süprizler de beklemektedir.


Özellikle Meleğin düşüşü ile pek çok uluslararası festivalde beğeni toplayan yönetmen Semih Kaplanoğlu, Anadolu taşrası ile ilgili bir üçleme olarak düşündüğü yeni projesi ile yola çıkıyor. Sırası ile Bal, Süt ve Yumurta olarak isimlendirdiği filmlerine sondan, Yumurta ile başlamış olan Kaplanoğlu, projesini "Bu aynı zamanda bir anne-oğul ilişkisininin son günlerinden (annenin ölümü Yumurta) ilk günlerine (oğulun doğumu, Bal) uzanan arkeolojik bir kazı çalışması olacak" ifadeleri ile anlatıyor.


Güney Kore'nin başkenti Seul kentinde 9. kez düzenlenen Seul Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Film Ödülü için kıyasıya bir rekabet sürüyordu. Festivalde Belçika, Danimarka, ABD, İtalya, Macaristan ve Portekiz'den katılan 8 filmin içinde Türkiye'yi Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta filmi temsil etti. Festival komitesi uluslararası yarışma bölümünde En İyi Film Ödülü'nü Yumurta'ya verdi. Bu ödülle birlikte Yumurta ödül koleksiyonuna bir yenisini daha eklemiş oldu.

CD 1



CD 2



CD 3



CD 4



CD 5











Ülke:Hong Kong
Tür: KomediTüm Türler:Komedi, Bilim-Kurgu

Shaolin Soccer filmiyle kendisine büyük bir hayran kitlesi yapan Hong Kong doğumlu yönetmen-oyuncu Stephen Chow, bu kez de hayli eğlenceli bir filme imza attı. Kendisinin yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı CJ7, Steven Spielberg'in klasik filmi E.T.'nin eğlenceli bir paradosi. Dış uzaydan bir yaratığın dünyaya gelmesi ile gelişen komik olayların anlatıldığı film için Chow, şimdiye kadar ki en pahalı projesi olduğunu söylüyor.






The Pumpkin Karver-Oymacı

Jonathan ve güzel kardeşi yeni bir hayata başlamak üzere korkunç geçmişlerini geride bırakarak yeni bir şehre taşınırlar. Gelecekleri umut vaad etmektedir. Terk edilmiş bir çiftlikte çılgın bir cadılar bayramı partisi vererek yeni başlangıçlarını kutlarlar. Ama geçmişi unutmaya izin vermeyen davetsiz bir misafirleri vardır. Korkunç kabak kafalı katil eğlenmeye hazırdır ve oymacılık yapmak için sabırsızlanmaktadır…





TAM EKRAN SEYRETMEK İÇİN TIKLA







Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de Filminin Konusu : Bir gün kısa bir süreliğine de olsa soluk almak amacıyla gizlice firar eden Cumhurbaşkanı halkın arasına karışır. First lady ve Cumhurbaşkanı’ndan oluşan bu firar ekibine Ankara sınırlarından çıkmak üzereyken beklenmedik bir başka firari, hayat kadını Buse de katılır. Firar, küçük bir balıkçı köyünde ise bambaşka bir atmosfere dönüşür. Cumhurbaşkanı artık öteki Türkiye’de konuktur. Yönetmen Zeki Alasya Senaryo Faruk Karaçay Oyuncular Zeki Alasya, Derya Baykal, Suat Sungur, Yeliz Yeşilmen, Şahap Sayılgan





TAM EKRAN SEYRETMEK İÇİN TIKLA






Türkiye’nin telekomünikasyon devi Türk Telekom ve yenilikçi GSM operatörü Avea, hayata geçirdikleri proje kapsamında, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın 2001-2007 yılları arasında Türkiye’nin dört bir yanında sahneye koyduğu ve büyük ilgiyle karşılanan ‘CMYLMZ’ isimli gösterisi

 
Copyright 2010 ONLİNE FİLM SEYREDİN